HomeMember BenefitsVan Driel Fruijtier

Van Driel Fruijtier ledenvoordeel

 • 20% korting op het uurtarief van VDF btw-specialisten
 • Gratis toegang tot BTW-PLAZA.nl via koepelabonnement
 • Gratis toegang tot de branche-pagina's Logistiek en Internationaal binnen BTW-PLAZA
 • 20% korting op een (upgrade) abonnement van BTW-PLAZA
 • 20% korting op de tarieven voor BTW/accijns teruggave via BTW-PLAZA

 

Om de veelvuldige btw-vragen van de leden van Fenedex goed te kunnen (laten) beantwoorden is Fenedex een samenwerking aangegaan met BTW-PLAZA / Van Driel Fruijtier btw-specialisten (VDF). VDF is het grootste onafhankelijke btw-advieskantoor van Nederland en BTW-PLAZA.nl geeft toegang tot toegankelijke actuele informatie over btw. Fenedex-leden kunnen via Fenedex Member Benefits gratis gebruik maken van BTW-PLAZA.nl en profiteren van een gereduceerd tarief voor btw-advies en btw-compliance.

 

BTW en internationale handel

Internationaal handelende ondernemingen komen al snel met de btw-wetgeving in aanraking. Veel ondernemers ervaren deze wetgeving als zeer complex en onoverzichtelijk of besteden er te weinig aandacht aan. Zo ontstaan btw-risico’s en blijven btw-kansen onbenut n. Dit kan tot vervelende financiële gevolgen leiden. VDFR VAT Management adviseert u graag over hoe u zich op efficiënte en meest optimale wijze van deze regelgeving gebruik kunt maken.

 

Via het Fenedex Member Benefits Programma kunnen leden gebruik maken van een sterk gereduceerd tarief voor het inwinnen van btw-advies. Zo betalen leden niet € 195 per uur maar slechts € 160 per uur.

Neem gerust contact met ons op als u zich bijvoorbeeld het volgende afvraagt:

 • Moet mijn bedrijf/client zich in een ander Europees land voor de btw laten registreren?
 • De btw van welk land moet ik berekenen?
 • Moet de huidige wijze van facturatie worden aangepast als gevolg van veranderende wetgeving en/of rechtspraak?
 • Is mijn administratie op juiste wijze ingericht/aangepast?
 • Is de aan mij in rekening gebrachte btw terecht en juist gefactureerd?
 • Wordt alle buitenlandse btw op de juiste wijze teruggevorderd?
 • Kan ik de mij berekende import-btw, terugvorderen of kan ik een vergunning aanvragen om deze import-btw te verleggen?

 

 

Over Van Driel Fruijtier btw-specialisten / VDFR VAT Management / BTW-PLAZA

Van Driel Fruijtier btw-specialisten is een kantoor dat zich sinds 2003 met 13 specialisten richt op btw-advies, het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures, btw-scans en het geven van cursussen en inhouse trainingen. VDFR VAT Management is een onderdeel van VDF en houdt zich specifiek bezig met internationaal btw-advies, btw-teruggaven buitenland, btw-registraties en fiscale vertegenwoordiging.


De kenniswebsite BTW-PLAZA.nl

www.BTW-PLAZA.nl is de kenniswebsite die op initiatief van VDF is ontwikkeld en geeft u op een snelle en eenvoudige manier toegang tot complete btw-kennis en -advies. Waar verdere uitleg en een persoonlijk advies nodig zijn, staan VDF en VDFR voor u klaar om de specifieke btw-vragen tegen voor Fenedex-leden sterk gereduceerde tarieven te beantwoorden. BTW-PLAZA heeft zich in 3 jaar ontwikkeld tot dé btw-kennissite van Nederland over btw met zo’n 7000 leden.

 

btwplaza 
"BTW-specialisten"

 

 

Maak gebruik van de handige online btw-teruggavetool!

U betaalt btw in het buitenland…vraagt u die wel terug? Laat u zich tegenhouden door de administratieve rompslomp of is het btw-bedrag in uw beleving te laag in vergelijking met de te plegen inspanning? De btw-teruggavetool van BTW-PLAZA biedt de juiste oplossing! Geen ingewikkelde procedure, maar een simpele methode om uw buitenlandse facturen te uploaden en voor teruggaaf in te dienen.
Kijk voor meer informatie op www.btwplaza.nl