HomeOver FenedexWerken bij Fenedex

Werken bij EVO-Fenedex


Meeloopstage Communicatie

EVO Fenedex is voor de periode september t/m maart op zoek naar een enthousiaste en ondernemende student(e) voor een meeloopstage binnen ons campagneteam Tweede Kamerverkiezingen 2017.

 

Wat ga je doen?

In 2017 gaat Nederland weer naar de stembus, om een nieuwe Tweede Kamer te kiezen. Ook voor EVO en Fenedex een belangrijke periode. Het is ons doel om zoveel mogelijk van de wensen en issues op de agenda met betrekking tot handel en logistiek op de politieke agenda te krijgen. Daarom gaan EVO en Fenedex in campagnestand. We zoeken een stagiair die ons campagneteam komt ondersteunen bij:

 • Het maken van Vlogs met onze mascotte op verschillende locaties in Nederland;
 • De organisatie van bijeenkomsten en evenementen;
 • Het versturen van mailings;
 • Het verzorgen van campagnematerialen;
 • Het bijstaan van het marketing team.

 

Wat moet je kunnen?

We zijn op zoek naar een HBO-student(e) die niet bang is de handen uit de mouwen te steken en zo nu en dan ook een zaterdag te werken. Je bent praktisch en zelfstandig en kunt meerdere dingen tegelijk doen zonder het overzicht te verliezen. Je bent klantvriendelijk en kunt goed communiceren. Vanzelfsprekend beheers je het Nederlands goed. Je hebt ervaring met Vlogging, je bent op actief social media  en hebt een beeld van hoe je dit bedrijfsmatig in zou kunnen zetten. Je kunt omgaan met Excel, Word en Powerpoint.

 

Wat gaan we je bieden?

Een paar mooie maanden binnen het campagne team, waarbij je met alle dagelijkse werkzaamheden van het vak in aanraking komt. Je gaat ontdekken hoe het is om als team een campagne neer te zetten. Vanzelfsprekend krijg je een goede begeleiding, maar je zult ook veel zelfstandig aan het werk zijn.

 

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je CV met motivatiebrief of pak je smartphone, (video)camera, Go-Pro of iets dat kan filmen. Neem een video van + 30 seconden op, waarin je vertelt wie je bent en waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Je kan deze informatie mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Wie zijn wij?

EVO Fenedex is de gezamenlijke werkorganisatie van de verenigingen EVO en Fenedex.

 

EVO

De goederen van 15.000 handels- en productiebedrijven, uit meer dan driehonderd branches, genereren 70 procent van de ladingstromen in, van en naar Nederland. Een efficiënte logistiek bepaalt in belangrijke mate het succes van die ondernemingen. Binnen hun netwerk EVO delen deze bedrijven kennis en werken zij samen hindernissen in de goederenstromen weg. EVO behartigt belangen en geeft toegang tot kennis over vervoer, magazijn, internationaal ondernemen, gevaarlijke stoffen en supply chain management.

 

Fenedex

Fenedex is het grootste exportnetwerk van Nederland. De vereniging is in 1954 door en voor het Nederlands internationaal opererende bedrijfsleven opgericht. Fenedex is onafhankelijk en ongesubsidieerd. De organisatie heeft tot doel de Nederlandse export en internationalisatie van het bedrijfsleven te stimuleren en te professionaliseren. Dit gebeurt door middel van kennis- en ervaringsuitwisseling, een uniek netwerk en een hoogwaardig dienstenpakket. Fenedex heeft ruim 1.200 leden en duizenden klanten die zij dagelijks verbindt, adviseert, opleidt en waarvan zij de belangen behartigt.

 

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

 • Contact Fenedex

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • Uw accountmanager

  Het Kennis- en Adviescentrum is op werkdagen bereikbaar van:
  08.30 tot 17.00 uur.

   

   

  1000 AA t/m 3199 ZZ
  Alice_accountmanager_thumbAlice Boonstoppel
  alice@fenedex.nl
  070-3305682

  3200 AA t/m 4299 ZZ
  finn 45Finn van Naamen
  finn@fenedex.nl
  070-3305688

   

  4300 AA t/m 6499 ZZ
  Yoan_accountmanager_thumbYoan Chung
  yoan@fenedex.nl
  070-3305683


  6500 AA t/m 9999 ZZ
  anne_accountmanager_thumbAnneke Huijbens
  anneke@fenedex.nl
  070-3305684


  De vragendesk van het Kennis- en Adviescentrum is een ledenservice. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

 • NL Exporteert: Download de app nu

  app screenshot 
   
  Download on the App Store Badge US-UK 135x40
   
  en app rgb wo 45